Josefové se přišli rozloučit

Vydáno: před 13 lety | Autor: Antonín Jirůšek | Kategorie: Archiv
Komentáře: 18× | Počet přečtení: 18687×

Josefové se přišli rozloučit.

Protože někteří Josefové (kteří přání neviděli) a také jiní občané, chtěli je ještě uvidět a jelikož jim to nemohu splnit, tak v přiloženém souboru se přišli Josefové v tichosti rozloučit. Pobudeme jenom velmi krátce. Musím ale upozornit, že jako jiná videa a prezentace, také moje přiložená prezentace může vyvolat nežádoucí účinky. Tyto nežádoucí účinky se nemusí projevit u každého. Takže kdo na to nemá, tak ať soubor neotvírá.

P.S.

Zase jsem nedal pozor na formátování, ale v časopisech i v televizi na to moc nehledí. Také jsem to po sobě zapomněl přešíst.

Připojené soubory

Komentáře (18)

  • Odkaz na komentář

    kamarád, před 13 lety

    pochvala pro autora VIDEA Antonína

  • Odkaz na komentář

    občanka, před 13 lety

    Myslím, že na tyto stránky takovéto články nepatří. A netýká se to jen tohoto příspěvku. Založte si svoje stránky, kde se na to bude dívat opravdu jen ten, kdo chce. Třeba Vaše rodina. Divím se, že Vám to obec dovolí.

  • Odkaz na komentář

    Občan X, před 13 lety

    Souhlasím s občankou. Články pana Jirůška z historie jsou OK a patří sem. Ale tyto osobní záležitosti patří na soukromý blog. O úpravě, formátování textu se radši nebudu zmiňovat.

  • Odkaz na komentář

    Antonín Jirušek, před 13 lety

    Beru na vědomí, to jsem potřeboval vědět. Čekal jsem na názory čtenářů stránek. Jak přání Růžence, tak Josefům, byly jen krátkodobé příspěvky. Snad nikomu neuškodily. Kdo neměl zájem a to jsem tam napsal, je nemusel číst. A.J.

  • Odkaz na komentář

    A.J, před 13 lety

    Ještě k paní občance a občanovi. Rád bych na stránkách uviděl váš vzorový příspěvek, s vzorovou úpravou a formátováním. Doufám, že na to máte. Budu se těšit.

  • Odkaz na komentář

    Občan, před 13 lety

    Pane Jirušku, asi nechápete, že toto je oficiální prezentace obce a přání Josefům a Růženkám sem jednoduše nepatří. Je určitě obdivuhodné, že ve svém věku ovládáte moderní technologie, ale tyto věci patří na osobní blog a ne na oficiální stránky obce. Jak už jsem napsal, neco jiného jsou články z historie, které sem nepochybně patří. Co se týče fornmátování, méně je někdy více. Kdybyste udělal celý text jednolitě normálním černým písmem a před zvěřejněním si to po sobě přečetl, působilo by to mnohem líp.

  • Odkaz na komentář

    Občan xy, před 13 lety

    I mistr tesař se někdy utne,občane x

  • Odkaz na komentář

    A.J., před 13 lety

    Ještě krátce občanu k jeho komentáři. Trošku si pletete pojmy. To co dělám, nemá nic společného s technologiemi. Technologii hardware bohužel neovládám. K vašemu názoru, zda do obecních stránek taková přání patří, jsou názory různé. Podíval jsem se na internetu do různých obecních stránek a světe div se. Některé obecní úřady prezentují přání a přímo Josefům na obecních stránkách.

    Staroměstská kapela vyhrávala Josefům

    Staroměstská kapela se vydala do domácností Josefů také letos, konkrétně v úterý 18. března 2008. Během své pochůzky pochopitelně nemohou navštívit všechny Pepíky a Jozéfky, ale rádi zahrají všem, kteří se ozvou včas. Vždyť v kapele hraje třeba Josef Vanda starší i jeho syn Josef, kapelník Petr Luběna má tchána Josefa Pudelku a mohli bychom dlouho pokračovat. Mezi pravidelné zastávky patří rodina pana Josefa Stodoláka v Huštěnovské ulici, ale i dům pana Josefa Tomečka v ulici U Sklépka. Tatínek pana Tomečka měl velmi rád skladbu Vzhůru orle, a tu mu také muzikanti z dechovky často zahrají na přání. Staroměstská kapela vyhrávala také starostovi Josefu Bazalovi, kam muzikanti dorazili krátce po 20 hodině. „Vyhrávání Josefům je určitě hezkou a oblíbenou tradicí a všichni účastníci zaslouží vřelé poděkování za zpestření společenského života v našem městě,“ řekl první muž radnice. Ale není v silách kapely obejít všech 208 Josefů žijících v sedmitisícovém městě. Na další se určitě dostane v příštích letech. A možná přijdou na řadu i Josefy, a pěkně jedna po druhé. Pepiček zde žije v současnosti jedenáct, i když poslední paní Josefa Chlachulová byla pojmenována již v roce 1955.
    Milan Kubíček


    Nejstarším jubilantem února je pan Jiří Labský z Višňové, kterému přejeme hodně zdraví k jeho 78. narozeninám. Pevné zdraví a hodně zajímavých knih ke čtení přejeme také pánům Václavu Ropkovi z Poustky a Josefu Šeligovi z Předlánc k jejich 76. narozeninám. Rodinou opečovávaný pan Bohumil Lorenc z Minkovic oslaví 73. narozeniny. Blahopřejeme! Čiperným jedenasedmdesátníkům Josefu Honysovi z Višňové a Josefu Bláhovi z Poustky přejeme, aby se ještě dlouho mohli věnovat svým koníčkům.
    Veselo bude ve Višňové v chaloupce pod tratí, kde pan Václav Šíp oslaví v kruhu početné rodiny a ve vší svěžesti 65. narozeniny. Gratulujeme!
    "Mládí pryč a do důchodu daleko" si řekne pan Jiří Vojáček z Višňové, který oslaví stejně jako pan Jan Ďuraško z Višňové a paní Hana Holečková z Poustky pětapadesátiny. Všem blahopřejeme! Paní Haně blahopřejí i spokojení strávníci školní jídelny!
    Kam dřív pracovně skočit či dojet neví pan Ivan Růžarovský, kterému přejeme k jeho 50. narozeninám pracovní stop a klidnou oslavu!

  • Odkaz na komentář

    Příležitostný návštěvník vysočanských stránek, před 13 lety

    No já bych k příspěvkům pana Jirůška nebyl zase tak přísný. Když se podíváte na počet shlédnutí, tak to lidi docela zajímá a pokud jsou zveřejněné fotografie osob zveřejněny s jejich souhlasem, tak proč to hned mazat. Možná by to chtělo mít na stránkách sekci "Naši jubilanti", někdy možná i "Naši furianti". Také by nebylo od věci mít třeba sekci "Klub důchodců". Dokážu si představit, že i pohled na příspěvky se věkem mění. Věřím, že všechny navrhované kategorie by dokázal pan Jirůšek naplnit a také že by našly své vděčné čtenáře.

  • Odkaz na komentář

    jolinin, před 13 lety

    no já jsem měl svého času s příspěvky pana Jiruška taky trošku problém (především ve slavné éře KGB serveru), ale postupem času jsem si zvykl a dá se říci, že dnes už se raduju, když takový veselý a barevný článek vidím na monitoru. určitě nerušit!

  • Odkaz na komentář

    Antonín Jirušek, před 13 lety

    Zdravím pána od "Jolininéch". Za mlada jsem tam u vás několikrát byl, (také opravovat rádio) byli to a ještě jsou hodní a moc pracovití lidé. Také jsem se podíval na vaše video na youtube, líbilo se mi. Děti budou mít na co vzpomínat. Jsem rád, že se vám některé moje příspěvky líbí. Snad si při nich vzpomenete na náš Molenburk.

  • Odkaz na komentář

    Fery, před 13 lety

    Ještě k příspěvku pana Jiruška.
    Nechápu, že perfektně připravené přání pana Antonína Jiruška k svátku Josefům, zveřejněné na internetových stránkách obce, mohlo tak někoho podráždit a přivést skoro až k ironizujícím poznámkám o ovládání počítačových dovedností... Myslím, že všechny příspěvky pana Jiruška, jak je průběžně sleduji, jsou citlivě připraveny, přinášejí občanům poučení, informace i pobavení. Dle mého názoru taková přání i když se pár lidem nelíbí a kritizují je, do obecních stránek rozhodně patří, mohou tam být, nikomu neuškodí, naopak mnoho občanů potěší a jsou za to vděčni. Kdo o ně nemá zájem, ať je nečte. Za tuto činnost, kterou pan Jirušek pro občany vykonal a vykonává, by mu mělo být naopak veřejně poděkováno. Vždyť navíc jde jen v tomto případě o krátkodobé příspěvky, které budou vzápětí smazány.
    Za úvahu by rozhodně stálo, aby zastupitelstvo obce zvážilo rozšíření svého webu o „Společenskou rubriku“, pro podobnépříležitosti.

  • Odkaz na komentář

    Občan, před 13 lety

    Kdo z občanů Vysočan může sám,kdykoliv zveřejnit něco na obecních stránkách.Nikdo,protože se na ně nedostane,jelikož k tomu je třeba umožnit přístup na ten web.

  • Odkaz na komentář

    občan X, před 13 lety

    Omlouvám se autorovi, že zase píši sem, ale u příspěvků OÚ to nejde. Chtěl bych se optat pana starosty, proč musíme chodit na akci MO KDU-ČSL, abychom se dověděli, jak to bude s budováním kanalizace v naší obci. Doufám, že příště si nás pan Jáhen nepozve pro další informace na mši svatou. Je to od nich sice chvályhodné, ale je z toho vidět, jak máme neschopné zastupitelstvo a místní správu, že není schopna sama zajistit občanům dostatečné informace. Zatím jsme se dověděli jen o přidělení si tučných platů a odměn. Také za to platíme z obecního rozpočtu 1milon 829 tisíc Kč. Také mi to nejde na rozum.

  • Odkaz na komentář

    občan Y, před 13 lety

    Plně souhlasím s vyjádřením občana X ze dne 24. 2. 2010
    Y.

  • Odkaz na komentář

    Občan Z, před 13 lety

    Občané X a Y mají do jisté míry samozřejmě pravdu. Ale není správnější ze zeptat - proč tuto akci nedokázal zorganizovat starosta předešlý?
    Času na to měl víc.

  • Odkaz na komentář

    Marie Hudcová, před 12 lety

    Vážený pane Jirušek , moc si cením Vaší bohulibé práci, jako jediný z 800 obyvatel jste se chopil vkládání historie i současnosti za to Vás milý pane Jirušku hladín na dálku Marie. Hudcová , Honzáková

  • Odkaz na komentář

    Autor, před 12 lety

    Maruško, moc mě těší Tvoje uznání, vrátil jsem se k příspěvku až dnes. Budu mít pro tebe knížku o Molenburku, tak se zastav.

Zapojte se do diskuze k článku:




Kalendář akcí v obci

Předchozí Září 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Zobrazit vše