DVD „Vysočanský Triatlon 2005“ konečně na světě!
Zakoupením podpoříte činnost MŠ!

Vydáno: před 19 lety | Autor: Tomáš Hejč | Kategorie:
Počet přečtení: 22449×

Po měsících útrap a strádání je DVD z lidového závodu letošního Vysočanského triatlonu konečně hotovo. Myslím, že na podmínky, technické a hlavně časové možnosti, které byly k dispozici, se celé dílo docela zadařilo a povedlo se udělat snad zábavný a nenudící dokument o jedné místní sportovní akci. DVD obsahuje kromě třicetiminutového hlavního filmu také několik bonusů v podobě nepoužitých záběrů, fotogalerie a upoutávky na DVD. Myslím, že by bylo škoda nepokusit se proměnit vynaložené úsilí v něco, co by mohlo prospět dobré věci. Proto jsem se rozhodl věnovat zisk z prodeje DVD nosičů místní Mateřské škole. Zakoupením DVD za směšných 100 korun českých tedy můžete udělat něco užitečného i Vy, a to bez ohledu na to, jestli Vás to slavné DVD vůbec zajímá. Částku 100 Kč lze považovat za minimum, kdo dá víc, tomu nebude bráněno.

Zisk z prodeje DVD bude vypočten takto: Z obdržené stokoruny (a více) budou odečteny náklady na médium, krabičku a tisk obalu – tedy 25 Kč. Z každého prodaného DVD tedy odejde na MŠ 75 Kč. Podrobné vyúčtování bude průběžně zveřejněno na vysočanském internetu, nemusíte se tedy obávat, že by peníze za DVD skončily někde jinde, než mají.

Prosím, nekopírujte si navzájem DVD, smyslem tohoto projektu je pomoc (i když velmi symbolická) dobré věci a stovka myslím není tolik…
Objednávat můžete na emailu triatlon@vysocanska-galerka.com nebo prostřednictvím SMS na čísle 737743509. DVD Vám bude dodáno až do domu do 3 pracovních dnů.

V objednávce uveďte:
   - jméno a příjmení
   - adresu a číslo domu
   - email a číslo telefonu

Pokud Váš DVD přehrávač nepodporuje formát DVD-R, na kterém bude DVD dodáno, uveďte v objednávce požadavek na DVD+R. Videokazety VHS nejsou připraveny, pokud by o ně byl větší zájem, budu schopen dodat, pravděpodobně však za vyšší cenu.

Upoutávka na DVD: http://www.vysocanska-galerka.com/triatlon/video.html

Objednávky a dotazy: triatlon@vysocanska-galerka.com

Děkuji všem, kteří se podíleli na vzniku DVD.

Milhaus
generální ředitel www.vysocanska-galerka.com

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Květen 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše