Začíná nová sezona stolního tenisu

Vydáno: před 8 lety | Autor: Ondřej Zouhar | Kategorie: Stolní tenis
Počet přečtení: 14663×

Pozvánka na utkání stolního tenisu:

Vysočany A - Veselice A      pátek   30.9. od 18:00 hodin

Vysočany A - Zbraslavec C  sobota 1.10. od 16:00 hodin

 Léto uběhlo jako voda a stolní tenisté už opět putují za zelené stoly. V pátek a v sobotu se v domácím prostředí představí áčko, ostatním mužstvům startuje sezona o týden později.

V sestavě áčka už nebude Michal Žáček, kterého jsme pustili hrát do Blanska. Bude hrát s mužstvem o postup do kraje a měl by dostávat příležitosti i v Krajské soutěži I, kam postoupilo blanenské céčko. Tam nastupoval další vysočanský hráč Adam Zukal. Jeho výkony rostou a tak letos bude pravděpodobně nastupovat už v divizi za blanenské béčko. V základní sestavě áčka tak pro letošní sezonu figurují Ondra Zouhar, Míra Žáček, Jožka Bednář z Blanska a Pavel Gyurgyik. Máme v plánu, že v okresním přeboru dáme letos hodně prostoru talentovanému Aleši Zukalovi a doplňovat by měli i ostatní kluci z béčka. Prioritou zůstává okresní přebor ve Vysočanech zachovat.

Béčko loni sestoupilo do RP III a tak se budou kluci snažit hrát v horní polovině tabulky bojující o postup do RP II. Základní sestavu tvoří Aleš Kellner, Michal Bezděk, Danek Janáč a Aleš Zukal. 

Céčko bude letos hrát v RP IV. Základní sestavu tvoří Danek Zouhar, Miloš Zouhar, Pavel Ševčík st., Lenka Čermáková. Zapojit by se znovu měl po zranění Roman Randula. Zde záleží jak se sejde sestava. Pokud by zdraví drželo, tak se může pomýšlet na postup do RP III. Ovšem Pavel bude k dispozici pouze do konce roku, pak opět odlétá na služební cestu až do konce sezony.

Déčko bude nastupovat v OS I v sestavě Roman Flek, Jožka Zukal, Pája Ševčík, Martin Škrabal, Tomáš Vaněk, Roman Žáček.

Všechny výsledky, tabulky, soupisky, rozlosování a mnoho dalšího můžete sledovat na těchto stránkách:

http://stis.ping-pong.cz/htm/index.php?rocnik=2016&oblast=420701

 Zveme všechny příznivce stolního tenisu na domácí zápasy našich družstev. Přijďte povzbudit. Termíny utkání se dozvíte na těchto stránkách nebo na obecní nástěnce.

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Leden 2025 Následující
Po Út St Čt So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zobrazit vše