15. kolo VYSOČANY : SLOUP 5 : 0 ( 2 : 0 )

Vydáno: před 7 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 13068×

VYSOČANY   :   SLOUP   5  :  0   (  2  :  0  )

Sestava:  Zouhar D. – Kala J., Hejč T., Beneš M., Bezděk L.(85. Zouhar J.) -  Kala J.(74. Slouka T.), Torda J., Hejč J., Beneš P. –  Pernica P.(82.Ševčík P.), Nečas P.(67.Přibyl M.)

Na střídání:  Konečný D., Ševčík P., Přibyl M., Slouka T., Zouhar J.   

Střelci branek:  21. Kala Jiří, 26. Nečas Pavel, 66. Torda Jan, 78. Torda Jan, 85. Ševčík Pavel

Dlouhá zimní přestávka skončila a v doslova letním počasí jsme na svém stadionu přivítali Sloup, který nás jako jeden z mála soupeřů dokázal v podzimním klání přehrát a tak jsme jim měli co vracet. Naše soupiska zaznamenala jen kosmetické změny. Nikdo z našeho mužstva neodešel a v kolonce příchodů přibylo jediné jméno a to „Luboš Bezděk“, který k nám přichází na přestup ze sousední Šošůvky. Bohužel se nám v posledním přípravném zápase zranil Libor Škvarenina a tímto bychom mu chtěli popřát brzké uzdravení.

Co se týče samotného utkání. Tak jsme v dnešním zápase nepředvedli žádný oslnivý výkon, ale dobrou koncovkou jsme rozhodli o našem vítězství.

Úvod utkání byl hodně nervózní, našim hráčům scházela přesnost a větší pohyb po hřišti, ale hosté na tom nebyli lépe. Naše první branka padla v 21. minutě. Kala se prosmýkl po pravé straně, následně si narazil s Nečasem, krásnou stahovačkou se zbavil protihráče a pod padajícím Polákem nás poslal do vedení 1:0. A další branka padla o pět minut později, když Jiří Hejč svým presinkem donutil k chybě hostující obranu a od půlky postupoval sám na Poláka. Bohužel jeho zakončení postrádalo přesnost, ale na štěstí se k odraženému míči dostal Nečas a ten už se v zakončení nemýlil 2:0.

Ve druhé půli chtěli hosté s nepříznivým výsledkem něco udělat a i když měli míč na svých kopačkách, tak se k ohrožení naší brány nedostali. Rozhodnutí přišlo v 64. minutě. Naši hráči využili rychlého přečíslení soupeře na jejímž konci byl Torda a tvrdou střelou nedal Polákovi šanci. Tento moment nevydýchali hostující Klimeš se Škvareninem a za několik peprných výrazů směrem k rozhodčím si oba vysloužili červenou kartu. V 78. minutě byl v pokutovém území faulován Torda, sám se postavil k exekuci pokutového kopu a svou druhou brankou v zápase zvýšil na 4:0. A v 85. minutě Polák rezignoval po páté, když se po dobré kombinaci dostal k míči Ševčík a pohotovou střelou upravil dnešní skóre na konečných 5:0. Vstup do jarní sezóny se nám povedl na výbornou a díky zaváhání Ráječka, které doma nečekaně padlo s Doubravicí jsme se osamostatnili s 9. bodovým náskokem na špici okresního přeboru.

Příští utkání:

Letovice  :  Vysočany   NE   9.4.   15:30 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Červenec 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Zobrazit vše