13.kolo TJ VYSOČANY : SK BABICE NAD SVITAVOU 3 : 2 ( 2 : 0 )

Vydáno: před 7 lety | Autor: Tomáš Slouka | Kategorie: Fotbal
Počet přečtení: 11461×

TJ VYSOČANY   :   SK BABICE NAD SVITAVOU   3  :  2   (  2  :  0  )

Sestava:  Zouhar D. – Vágner L., Hejč T., Kala J., Škvarenina L.  -  Torda J., Beneš P., Hejč J., Grmela M. –  Sychra T.(85. Přibyl M.), Pernica P.(75. Beneš M.)

Na střídání:   Přibyl M., Zouhar J., Beneš M., Ševčík P.   

Střelci branek:  26.a 80. Vágner Lukáš, 45. Sychra Tomáš - 65. a 75. Dobeš Jakub

V posledním domácím utkání jsme přivítali Babice, které se do dnešního dne vyhřívali téměř na špici krajské soutěže a tak dnešním favoritem byli po zásluze hosté. Jenže naši hráči zejména v první půli předvedli nejlepší vystoupení v podzimní části a nakonec i díky štěstíčku v závěru utkání urvali cenné 3 body.

V urputném větru a skoro za stálého deště naši hráči velmi dobře kombinovali a přechod mezi obranou a útočnou fází nám dnes nedělal žádný problém. Od úvodního hvizdu jsme převzali iniciativu, a i když jsme hráli proti větru, tak to byli naši hráči, kteří se dostávali do slibných šancí. Zasloužená branka přišla v 26. minutě, když se k trestnému kopu postavil Vágner a technickou střelou přes zeď poslal naše mužstvo do vedení. I hosté se dostali k několika nebezpečným střelám, ale všem jejich pokusům scházela vyšší přesnost. Naše druhá branka přišla až v poslední minutě první půle, kdy hostující obrana trochu polevila v pozornosti. K míči se dostal Sychra, který obešel svého strážce, postupoval sám na bránu a střelou pod padajícím brankářem zvýšil na 2:0.

Do druhé půle jsme vstoupili příliš profesorsky a scházel nám vyšší pohyb. I tak jsme mohli rozhodnout, když se dvakrát ve slibné pozici ocitl Pernica, ale oba jeho pokusy skončily mimo bránu. A tak se ke slovu dostali hosté. V 65. minutě jsme předvedli nedorozumění v obraně, když tři naši hráči šli do souboje s jedním útočníkem. Ze skrumáže se míč odrazil přímo k osamocenému Dobešovi a sám před Zouharem nezaváhal 2:1. Hosté najednou ožili a již po třech minutách, po krásné akci bylo srovnáno, ale pro ofside nebyla branka uznána. Ani tato situace s hostujícím mužstvem neotřásla. Běžela 75. minuta utkání. V půli hřiště převzal míč rychlík Dobeš a celou naší obranou projel jako nůž máslem a i když nás při jeho střele zachránila tyč, tak z dorážky už se nemýlil 2:2. Rozuzlení dnešního utkání přišlo v 80. minutě, kdy se k nám opět přiklonilo štěstíčko. K rohovému kopu se postavil Vágner a jeho pokus s přispěním větru skončil za zády bezmocného brankáře 3:2.  Konec utkání jsme si již bezpečně pohlídali a připsali si tak další důležité 3 body.            

Za týden v posledním podzimním utkání zajíždíme do Vilémovic, kde nás určitě čeká pikantní utkání. Jste všichni srdečně zváni.    

Příští utkání:

TJ VILÉMOVICE : TJ VYSOČANY   4.11.   14:00                 

Připojené obrázky

Kalendář akcí v obci

Předchozí Červenec 2024 Následující
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Zobrazit vše