Poděkování

Vydáno: před rokem | Autor: Jana Sehnalová | Kategorie: Aktuality
Počet přečtení: 1660×

Vážení,

            dovoluji si se zpožděním, protože každý důchodce má moc práceJ, poděkovat za to, že jste mě umožnili nahlédnout na svět z výšky.

Tento nezapomenutelný zážitek „Let horkovzdušným balónem“ jsem absolvovala v neděli 9. 7. 2023 brzy ráno, takže jste asi ani nemohli zahlédnout, jak usilovně jsem mávala z výše 570 m nad srdeční záležitostí mého života, obcí Vysočany, kam jsem se celý svůj profesní život přepravovala většinou na kole nebo pěšky.

Vzlétali jsme kousek za Sloupem a větřík za pomoci šikovného pilota Filipa Lančariče nás zanesl nad Šošůvku, Vysočany, Baldovec a přistáli jsme u Otinovse. Tam jsem byla podrobena křestu na vzduchoplavce a dostala jsem podle místa přistání nové jméno a titul aeronautikhraběnka Jana z Otinovse.

Mohu říci, že má obava z výšek se po nástupu do koše balonu rozplynula během chvilky. Bylo úžasné sledovat, jak se všechno pod vámi probouzí do nového dne. V dálce čoudily komíny elektrárny v Dukovanech. Na druhou stranu však byly vidět i srnky v lese! Člověk v tom tichu a úžasu si uvědomí, jak je malý v tom širém světě. Zároveň i mocný a chce-li, zvládne vše.

Proto se ničeho nebojte, zdolávejte překážky, nebojte se chyb a buďte stále plni elánu, optimismu a dívejte se na svět s nadhledem.

Ještě jednou moc děkuji za úžasný zážitek.

Díky Kolomazníčkovi, Kouřilovi, Šmídovi, Vintrovi, Brdárovi, Nejezchlebovi, Odehnalovi, Vondrákovi, Sekaninovi, Benešovi, Vladíkovi, Zouharovi, Košákovi, Kuběnovi, Kakáčovi, Michelfeitovi, Zouharovi, Ditrichovi, Mynaříkovi, Ševčíkovi, Lessyovi, Mynaříkovi, Hlaváčkovi, Crhonkovi, Hrymutovi, Šimone a Matěji s rodiči.

Jsem ráda, že jsem mohla být součástí vašeho života a doufám, že je tomu tak i u vás a budete na mě vzpomínat jen s úsměvem na rtech.

Jana Sehnalová

Připojené obrázky